Εμφάνιση Απόκρυψη

Πέρασε η εποχή όπου η επίτευξη της ομορφιάς απαιτούσε επώδυνες και ακριβές θυσίες. Με τη βοήθεια των εναλλακτικών συμπληρωματικών θεραπειών μπορούμε να επαναφέρουμε το αίσθημα της υγείας και της ευεξίας στη ζωή μας, να ακτινοβολήσουμε τη λάμψη μας, να συναισθανθούμε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας.
Γίνετε πιο όμορφοι με θεραπείες ηλεκτρο-βελονισμού (χωρίς βελόνες), νικήστε την κυτταρίτιδα με cupping therapy, φωτίστε το πρόσωπό σας με φυσικό οξυγόνο, ορούς βιταμινών και φυτικά βλαστοκύτταρα, αδυνατίστε με τη βοήθεια της ενεργειακής διατροφής. Απαλλαγείτε από τυμπανισμούς και φουσκώματα με το τέστ τροφικού ελέγχου. Κόψτε ή ελαττώστε τη συνήθεια του καπνίσματος. Αξιοποιείστε τη συνδυασμένη γνώση των εναλλακτικών θεραπειών και των δυτικών τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα σας κάνουν πιο όμορφους και υγιείς.

Με εκτίμηση,
Λιατσικος Κωσταντινος, Dr. of Naturopathy

Τελευταία άρθρα


Διαβάστε σε αυτή την σελίδα καθημερινά, άρθρα γραμμένα αποκλειστικά για εσάς.

Γράψτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κι εμείς αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε προτείνοντας σας την κατάλληλη θεραπεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Αρθρογραφία

Τεστ τροφικής δυσανεξίας

Γίνεται με υπερήχους και όχι με λήψη αίματος. Με την έκδοση των αποτελεσμάτων αν το επιθυμούμε παίρνουμε και εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής για απώλεια βάρους.

(more…)

Share

«Ενεργειακή» απώλεια βάρους

Από τις πρώτες ημέρες χάνουμε λίπος, το δέρμα μας λάμπει και η διάθεσή μας «ανεβαίνει». Κάθε διατροφικό πλάνο διαρκεί 20 ή 40 ημέρες και είναι αυστηρά προσωπικό.

(more…)

Share

«Εξαφανίστε» την κυτταρίτιδα

- Απαιτούνται 5 συνεδρίες της 1 ώρας
– Ο ηλεκτροβελονισμός είναι ανώδυνος
– Άμεση βελτίωση κατά 30%

(more…)

Share

«Ηλεκτρικό» λίφτινγκ

Η όψη του προσώπου βελτιώνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 έως 6 συνεδρίες.

(more…)

Share