Εμφάνιση Απόκρυψη

Πέρασε η εποχή όπου η επίτευξη της ομορφιάς απαιτούσε επώδυνες και ακριβές θυσίες. Με τη βοήθεια των εναλλακτικών συμπληρωματικών θεραπειών μπορούμε να επαναφέρουμε το αίσθημα της υγείας και της ευεξίας στη ζωή μας, να ακτινοβολήσουμε τη λάμψη μας, να συναισθανθούμε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας.
Γίνετε πιο όμορφοι με θεραπείες ηλεκτρο-βελονισμού (χωρίς βελόνες), νικήστε την κυτταρίτιδα με cupping therapy, φωτίστε το πρόσωπό σας με φυσικό οξυγόνο, ορούς βιταμινών και φυτικά βλαστοκύτταρα, αδυνατίστε με τη βοήθεια της ενεργειακής διατροφής. Απαλλαγείτε από τυμπανισμούς και φουσκώματα με το τέστ τροφικού ελέγχου. Κόψτε ή ελαττώστε τη συνήθεια του καπνίσματος. Αξιοποιείστε τη συνδυασμένη γνώση των εναλλακτικών θεραπειών και των δυτικών τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα σας κάνουν πιο όμορφους και υγιείς.

Με εκτίμηση,
Λιατσικος Κωσταντινος, Dr. of Naturopathy

Προσφερόμενες υπηρεσίες


Νέα υπηρεσία: Miracle Week


τεστ δυσανεξίας-αδυνάτισμα

Πρόκειται για ένα σύντομο πρόγραμμα 7 ημερών γρήγορης και ολικής επαναφοράς του οργανισμού, όπου στόχος είναι η αποτοξίνωση και το ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού.

δείτε περισσότερα

Μοιραστείτε

Τέστ τροφικού ελέγχουΥπολογίζεται ότι σχεδόν πέντε στους δέκα ανθρώπους εμφανίζει κάποια τροφική δυσανεξία χωρίς να το γνωρίζει. Φουσκώματα, δυσκοιλιότητα ακόμα και οι ημικρανίες, ενδεχομένως οφείλονται σε κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τις οποίες ο οργανισμός μας «πολεμά». Και σε αυτόν τον πόλεμο το μόνο μας όπλο είναι η γνώση. Με το τεστ τροφικού ελέγχου έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που δημιουργούν Ευαισθησία, Υπερφόρτωση, Δυσανεξία και Αλλεργία στον οργανισμό μας.

Ουσιαστικά η μέθοδος αποτελεί ένα πλήρες τετραπλό αναλυτικό τεστ με αποτελέσματα σε 180 τροφές και ουσίες τροφών.Έλεγχος όρεξηςέλεγχος όρεξης-αδυνάτισμα

Πρόκειται για ανώδυνη θεραπεία ελέγχου της όρεξης που έχει ως απώτερο στόχο την ελάττωση βάρους. Δε χρησιμοποιούνται βελόνες αλλά παλμοδοτες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως τα πόδια, στήθος και αυτί.

Ο ήλεκτρο-βελονισμός επενεργεί ως ανασταλτικό της όρεξης, ελέγχει την βουλιμία, μειώνει το χρόνο κορεσμού, επενεργεί καταπραϋντικά, αγχολυτικά και δίνει ευφορία εξισορροπώντας το νευρικό σύστημα.
Διακοπή καπνίσματοςδιακοπή καπνίσματος

Πρόκειται για μια εκδοχή του βελονισμού, αλλά διαφέρει από αυτόν στο ότι δεν απαιτεί τη χρήση βελόνων αλλά ειδικά προσαρμοσμένων παλμοδοτών που τοποθετούνται σε σημεία του αυτιού και των χεριών. Απαιτούνται από 2 έως 10 συνεδρίες.

Ο καπνιστής κάθεται αναπαυτικά σε μία καρέκλα και μέσα από το μηχάνημα του ηλεκτροβελονισμού δέχεται ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Τα ερεθίσματα προκαλούν στα όργανα του σώματος ένα είδος μικρομασάζ που διαλύει τη νικοτίνη, την πίσσα και τα βλαβερά προϊόντα του καπνού. Παράλληλα αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών ορμονών στον οργανισμό και έτσι βοηθά να αποτοξινωθεί και να απελευθερωθεί από το κάπνισμα, χωρίς συμπτώματα στέρησης. Τις πρώτες μέρες μετά την θεραπεία συνιστάται η λήψη άφθονου νερού μαζί με φυτοθεραπεύτικα προϊόντα (φόρμουλες απεξάρτησης), που βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες.Ενεργειακή διατροφήενεργειακή διατροφή

Η ενεργειακή διατροφή βασίζεται στην αρμονία και την επάρκεια οργανικών και ανόργανων ουσιών στο ανθρώπινο σώμα. Πώς γίνεται αυτό; Καταναλώνοντας συγκεκριμένες τροφές συγκεκριμένες ώρες της ημέρας βοηθάμε τον οργανισμό μας να διατηρήσει τη ροή της ενέργειας στο σώμα αλλά και να χάσουμε βάρος.

Η ενεργειακή διατροφή αποκαθιστά τη χαμένη ισορροπία, δίνοντας ουσίες, μέσα από τη διατροφή, οι οποίες «ξυπνούν» τον οργανισμό. Έτσι χάνουμε ευκολότερα λίπος βοηθώντας το σώμα να φτάσει σε επίπεδα σωματικού βάρους που συμβαδίζουν με την οστική και μυϊκή μάζα. Η ημερομηνία έναρξης ενός ενεργειακού διατροφικού προγράμματος είναι συγκεκριμένη. Η διάρκεια του ορίζεται σε 20 ή 40 ημέρες και θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης.