Εμφάνιση Απόκρυψη

Πέρασε η εποχή όπου η επίτευξη της ομορφιάς απαιτούσε επώδυνες και ακριβές θυσίες. Με τη βοήθεια των εναλλακτικών συμπληρωματικών θεραπειών μπορούμε να επαναφέρουμε το αίσθημα της υγείας και της ευεξίας στη ζωή μας, να ακτινοβολήσουμε τη λάμψη μας, να συναισθανθούμε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας.
Γίνετε πιο όμορφοι με θεραπείες ηλεκτρο-βελονισμού (χωρίς βελόνες), νικήστε την κυτταρίτιδα με cupping therapy, φωτίστε το πρόσωπό σας με φυσικό οξυγόνο, ορούς βιταμινών και φυτικά βλαστοκύτταρα, αδυνατίστε με τη βοήθεια της ενεργειακής διατροφής. Απαλλαγείτε από τυμπανισμούς και φουσκώματα με το τέστ τροφικού ελέγχου. Κόψτε ή ελαττώστε τη συνήθεια του καπνίσματος. Αξιοποιείστε τη συνδυασμένη γνώση των εναλλακτικών θεραπειών και των δυτικών τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα σας κάνουν πιο όμορφους και υγιείς.

Με εκτίμηση,
Λιατσικος Κωσταντινος, Dr. of Naturopathy

Μιλάνε για εμάς

"Δώρο στον εαυτό μου... η ανανέωση λαιμού και προσώπου"

Τον περασμένο χειμώνα αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Ήθελα να ανανεώσω το πρόσωπό μου καθώς η επαγγελματική μου δραστηριότητα απαιτεί μια προσεγμένη εμφάνιση. Μετά από συστάσεις μιας φίλης απευθύνθηκα στον Κωνσταντίνο Λιάτσικο. Για να μια ειλικρινής στο πρώτο ραντεβού ήμουν πολύ αμήχανη και φοβόμουν. Η επιλογή μου όμως με δικαίωσε. Μετά το τέλος της θεραπείας το πρόσωπο μου είναι πιο φρέσκο και οι ρυτίδες του μετώπου εξαφανίστηκαν. Επίσης, είδα σημαντική βελτίωση στους κύκλους κάτω από τα μάτια αλλά, το πιο θεαματικό αποτέλεσμα ήταν με το «φυσικό λίφτινγκ» στην περιοχή του λαιμού και του προσώπου. Δεν έχω σταματήσει τις θεραπείες. Συνεχίζω κάνοντας θεραπείες συντήρησης.

Νένα Τραχανά, Σοπράνο"Αισθάνθηκα πιο ανάλαφρη από τις πρώτες ημέρες"

Τον περασμένο χρόνο απευθυνθήκαμε
στον κ. Λιάτσικο με τον σύζυγό μου, επειδή αντιμετωπίζαμε κάποια γαστρεντερολογικά προβλήματα. Κάναμε τεστ τροφικού ελέγχου ενώ ο σύζυγός μου ακολούθησε και ένα πρόγραμμα ενεργειακής διατροφής για να χάσει μερικά κιλά και να τονώσει το αίσθημα ευεξίας. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Μέσα σε ένα μήνα οι γαστρεντερολογικές διαταραχές και των δύο ελαττώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο σύζυγός μου έχασε τα περιττά κιλά και απέκτησε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσωπικά ακολουθώ και θεραπεία ανανέωσης προσώπου με τα αποτελέσματα να είναι περισσότερο από ικανοποιητικά.

Ελίνα Κέφη, Μοντέλο
"Αυτή είναι η πιο γευστική δίαιτα που έχω κάνει"Πάντα είχα πρόβλημα με το βάρος μου. Συνήθως έκανα δίαιτες που είχαν αποτελέσματα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ένα καλοκαίρι αποφάσισα να επισκεφτώ τον κ. Λιάτσικο, μετά από προτροπή μιας φίλης και συναδέλφου. Μετά το τεστ δυσανεξίας, που μου φάνηκε πολύ περίεργο, έφυγα περιμένοντας το επόμενο ραντεβού. Έμαθα να τρώω σε συγκεκριμένες ώρες, να σέβομαι το φαγητό μου, να προσέχω τον εαυτό μου. Το πρόσωπό μου άλλαξε, το σώμα μου άρχισε να παίρνει το σχήμα που ήθελα. Μέχρι σήμερα έχω κρατήσει τα μυστικά και τα στοιχεία από την πιο αποτελεσματική διατροφή που έκανα ποτέ!

Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, Δημοσιογράφος"Ξέγνοιαστη στην παραλία χωρίς κυτταρίτιδα"

Είχα πρόβλημα κυτταρίτιδας από νεαρή ηλικία γεγονός που με έκανε να νιώθω άβολα και με ανάγκαζε πάντα να προσέχω τι φοράω και πως κάθομαι. Μία φίλη μου σύστησε τον Κωνσταντίνο Λιάτσικο και διστακτικά τον επισκέφθηκα... Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις! Ο Κωνσταντίνος με βοήθησε να αντιμετωπίσω όχι μόνο ένα σωματικό πρόβλημα αλλά και ένα ψυχολογικό. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που κυκλοφορώ άνετα στην παραλία με το μαγιό μου!

Ειρήνη, Σχεδιάστρια
Δημοσιεύσεις στον Τύπο


Ηλεκτρονική Πύλη Θεμάτων Υγείας
www.healthview.gr


Ηλεκτρονική Πύλη Θεμάτων Υγείας

www.iatronet.gr


Εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

www.apogevmatini.gr


Μοιραστείτε

Βιογραφικό σημείωμα


Λιάτσικος Κωνσταντίνος - Ολιστική Ομορφιά

Λιάτσικος Κωνσταντίνος
Dr. of Naturopathy

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από το πολυμέρειο λύκειο Ζαγοράς με άριστα το 1992.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Επαγγελματική Δημοσιογραφία το 1996.

Είναι κάτοχος του τίτλου Dr. of Naturopathy.

Η αγάπη του για τις εναλλακτικές επιστήμες και το πάθος του για την ομορφιά και την υγεία των συνανθρώπων του, τον ώθησαν να σπουδάσει αρκετές ειδικότητες γύρω από την εναλλακτική θεραπευτική.

1. Su Jok στο International Su Jok Therapy Association.
2. Iridology στο Russian Peoples Friendship University Moscow και στο Centro Dorimo Padova Italy.


3. Φυσιοπαθητικη στο Clayton College of Natural Health Birmigham USA με βαθμό άριστα και θέμα διατριβής "Διαχείριση βάρους με συμβουλευτική φυσική ιατρική".

4. Βιοθεραπευτική στο Bioenergetics Research Institute.

Aπό το 2003 ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες στη φυσική ομορφιά και συγκεκριμένα με τη διαχείριση βάρους, το φυσικό λίφτινγκ πρόσωπου, την κυτταρίτιδα, και την ευεξία. Έχει λάβει μέρος ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια εναλλακτικών επιστήμων και αισθητικής. Έχει παρουσιάσει την δουλεία του σε παρά πολλές τηλεοπτικές εκπομπές: «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γ. Παπαδάκη, «Συμβαίνει Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου, «Πρωϊνός Καφές» με την Ελεωνόρα Μελέτη κ.α.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στον ελληνικό και ξένο τύπο με θέματα όπως το φυσικό λίφτινγκ πρόσωπου, διακοπή καπνίσματος με ηλεκτροβελονισμο, ενεργειακή διατροφή, τροφική δυσανεξία και μέθοδοι αντιμετώπισης της κ.α.

Έχει εκπαιδευτεί επίσης σε τομείς όπως ο κορεάτικος βελονισμός , και το life coaching.

Προβολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης