Εμφάνιση Απόκρυψη

Πέρασε η εποχή όπου η επίτευξη της ομορφιάς απαιτούσε επώδυνες και ακριβές θυσίες. Με τη βοήθεια των εναλλακτικών συμπληρωματικών θεραπειών μπορούμε να επαναφέρουμε το αίσθημα της υγείας και της ευεξίας στη ζωή μας, να ακτινοβολήσουμε τη λάμψη μας, να συναισθανθούμε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας.
Γίνετε πιο όμορφοι με θεραπείες ηλεκτρο-βελονισμού (χωρίς βελόνες), νικήστε την κυτταρίτιδα με cupping therapy, φωτίστε το πρόσωπό σας με φυσικό οξυγόνο, ορούς βιταμινών και φυτικά βλαστοκύτταρα, αδυνατίστε με τη βοήθεια της ενεργειακής διατροφής. Απαλλαγείτε από τυμπανισμούς και φουσκώματα με το τέστ τροφικού ελέγχου. Κόψτε ή ελαττώστε τη συνήθεια του καπνίσματος. Αξιοποιείστε τη συνδυασμένη γνώση των εναλλακτικών θεραπειών και των δυτικών τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα σας κάνουν πιο όμορφους και υγιείς.

Με εκτίμηση,
Λιατσικος Κωσταντινος, Dr. of Naturopathy

Προσφερόμενες υπηρεσίες


Νέα υπηρεσία: Miracle Week


Πρόκειται για ένα σύντομο πρόγραμμα 7 ημερών γρήγορης και ολικής επαναφοράς του οργανισμού, όπου στόχος είναι η αποτοξίνωση και το ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού.

δείτε περισσότερα

Μοιραστείτε

Αναζοωγονητική - αντιγηραντική θεραπεία προσώπουαντιγηραντική θεραπεία προσώπου-ομορφιά

Η όψη του προσώπου βελτιώνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 έως 6 συνεδρίες. Αποτελεί τη νεότερη τάση παγκοσμίως στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Στον ηλεκτρο-βελονισμό αντί για βελόνες χρησιμοποιούνται, ειδικά προσαρμοσμένοι παλμοδότες οι όποιοι προσθέτουν επιπλέον ενεργεια στον οργανισμό.Συσφικτική θεραπεία προσώπου άμεσου αποτελέσματοςσυσφικτική θεραπεία προσώπου-ομορφιά

Πρόκειται για ένα είδος εναλλακτικής εντελώς μη παρεμβατικής θεραπείας προσώπου το οποίο ήδη εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία σε χώρες της Ε.Ε. & των Η.Π.Α. Διενεργείται μασάζ με ειδικό μηχάνημα και χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα φυτικής προέλευσης από βλαστοκύτταρα φρούτων τα οποία με τη σειρά τους προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα του δέρματος και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη γήρανση. Επίσης χρησιμοποιούνται φυτικά προϊόντα από χαμομήλι τα οποία τονώνουν και ενισχύουν τη δομή του δέρματος καθώς διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, και σβήνουν τις λεπτές ρυτίδες.Εντατική θεραπεία σύσφιξης λαιμούσύσφιξη λαιμού

Πρόκειται για μια σειρά συνεδρίων ήλεκτρο-βελονισμού χωρίς βελόνες και ιονισμού του λαιμού με αντιγηραντικες βιταμίνες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της χαλάρωσης του λαιμού.
Απαιτείται οι συνεδρίες να γίνουν σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων κάθε 2η ημέρα για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Ασιατική θεραπεία κυτταρίτιδαςθεραπεία κυτταρίτιδας

Ο ήλεκτρο-βελονισμός βοηθά το σώμα να θεραπευθεί με την επιρροή ορισμένων φυσιολογικών αλλαγών. Υποκινεί τις καταλήξεις νεύρων, βελτιώνει τον τόνο και το μέγεθος πόρων των αιμοφόρων αγγείων με τέτοιο τρόπο που αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Ο ήλεκτρο-βελονισμός μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για εκείνες τις γυναίκες που επιθυμούν να επιλέξουν μια λιγότερο παρεμβατική μέθοδο θεραπείας κυτταρίτιδας. Είναι μια εντελώς ανώδυνη μέθοδος διότι δεν χρησιμοποιούνται βελόνες οπότε δεν υπάρχει πόνος η αίσθημα δυσφορίας. Δεν υπάρχουν καθόλου παρενέργειες διότι πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για μια μέθοδο «αυτο-θεραπείας». Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται σε περίπου 2 εβδομάδες όπου παρατηρείται 30% ελάττωση της κυτταρίτιδας. Χρειάζονται περίπου 5 συνεδρίες της 1 ώρας μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.Οξυγονοθεραπεία προσώπου - λαιμούοξυγονοθεραπεία

Πρόκειται για μια νέα μη παρεμβατική μέθοδο θεραπείας προσώπου η όποια έχει ως στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων, το λίφτινγκ του προσώπου, και την ανανέωσή του.
Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται σε μια μόνο συνεδρία, λογω της υψηλής συμπύκνωσης και έντονης δράσης του υλικού, το όποιο αποτελείται από βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6,Α ΚΑΙ C, εκχύλισμα φυκιών, γορίλλα και άμυλο πατάτας. Επιπλέον η συγκεκριμένη θεραπεία συγκρατεί τους δεσμούς υγρασίας του δέρματος του προσώπου και έτσι έχει ενυδατική δράση. Εμπλουτίζει το δέρμα με οξυγόνο, το κάνει πιο σφριγηλό βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τους ερεθισμούς, ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων και δρα κατά του θαμπού δέρματος. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπληρωματική θεραπεία καταπολέμησης της ακμής.
Το οξυγόνο είναι ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό, επειδή αποτελεί ενέργεια για την κυτταρική διαίρεση και αναζωογόνηση. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω των περιβαλλοντικών επιρροών μειώνεται η λειτουργία και η ανάπλαση των κυττάρων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζει ρυτίδες, να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Το οξυγόνο σημαίνει ζωτικότητα και ζωή. Αυτό μεταφέρεται μέσω των αγγείων σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Τα κύτταρα το μετατρέπουν σε ενέργεια, ενεργοποιώντας έτσι την ανάπλαση των κυττάρων. Γενικά, το οξυγόνο έχει την ιδιότητα να σπρώχνεται κάτω από το δέρμα μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας. Έτσι τα κύτταρα τρέφονται και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιπλέον το οξυγόνο βοήθα στην οξείδωση της βιταμίνης Α, τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Το νεκρά κύτταρα αποβάλλονται, το δέρμα αναπλάθεται, και επανακτά νεανική ελαστικότητα και διαύγεια.
Η φυσική μεταφορά οξυγόνου διαμέσου των τριχοειδών (διάχυση) στα κύτταρα ομαλοποιείται κατά την πορεία της θεραπείας. Η αδράνεια των τριχοειδών και η ανεπάρκεια του μικρό-κυκλοφοριακού συστήματος αποκαθίσταται και το δέρμα αποκτά υγιή λάμψη και όψη.
Το οξυγόνο καταπολεμά το σμήγμα που φράζει τους πόρους και αποκαθιστά την ισορροπία στο δέρμα αποφράζοντας τα τριχοειδή αγγεία και επαναφέροντας την σωστή κυκλοφορία των ρύπων, έτσι σαν αποτέλεσμα έχει ευεργετικές ιδιότητες κατά της ακμής.
Τέλος να αναφερθεί ότι πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη φυσική θεραπεία χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς κοκκινίλες και σημάδια μετά το πέρας της συνεδρίας.Miracle WeekΠρόκειται για ένα σύντομο πρόγραμμα 7 ημερών γρήγορης και ολικής επαναφοράς του οργανισμού, όπου στόχος είναι η αποτοξίνωση και το ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού. Με απλά λόγια η απαλλαγή από πρηξίματα που πιθανοτατα ενοχλούν, η αποκατάσταση της λάμψης του προσώπου, το σβήσιμο των πολύ λεπτών ρυτίδων, η σύσφιξη και η τόνωση της υφής του δέρματος του πρόσωπου, και βεβαίως η απώλεια μερικών κιλών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1. Τεστ τροφικής δυσανεξίας.

2. Αποτοξινωτική θεραπεία.

3. Δύο συνεδρίες ηλεκτρο-βελονισμού χωρίς βελόνες για μείωση των λεπτών ρυτίδων, αποκατάσταση λάμψης του προσώπου, και τόνωση της υφής του δέρματος.

4. Για τις γυναίκες, μια συνεδρία ελάττωσης κυτταρίτιδας.